Tools

Maximaliseer uw AR-beleving

mARk software maakt het mogelijk om ongekend realistische 3D-visualisatie tot stand te brengen. Door mARk software te koppelen aan de speciaal door deLight ontwikkelde interactieve tafel of een augmented reality bril, maximaliseert u de 3D-experience echt tot de limit.

Werken met mARk-software levert op zich al een unieke gebruikservaring op. Praktische plugins en slimme modules tillen uw 3D-beleving nóg een niveau hoger naar de ultieme augmented reality beleving. Van het 3D printen van modellen tot connecties met bestaande softwarepakketten.

Interactieve tafels

Interactieve tafels

Met de geavanceerde ARea interactieve tafel voegt u als het ware een extra dimensie toe aan uw 3D-beleving. De tafel stelt u in staat om eenvoudig en zeer intuïtief objecten te verplaatsen in een 3D ruimtelijk ontwerp.

meer over interactieve tafels ?

AR brillen

AR Brillen

Met een Vuzix AR-bril haalt u een handig hulpmiddel in huis om bijvoorbeeld te ervaren hoe nieuwe objecten passen binnen de bestaande omgeving van bijvoorbeeld woning of kantoor.

bekijk onze AR brillen ?

3D projecties

3D projectie

Het is mogelijk om kleuren en texturen over een fysiek model heen te projecteren. Bij het verplaatsen van een object beweegt de 3D-projectie als het ware mee.

meer over 3D projecties ?

Maatwerk modules

Module extensions

Voor zeer specialistische toepassingen is het mogelijk om maatwerk interactiemodules, danwel specifieke als/dan-spelregels te koppelen aan uw mARk-software. Daarnaast is het mogelijk om volledig maatwerk software te ontwikkelen.

bekijk de modules ?

Plugins

Plugin extensions

Er zijn meerdere interessante plugins beschikbaar, die ervoor zorgen dat u nog meer haalt uit het werken met onze mARk-software. Deze plugins variëren van connecties met bestaande softwarepakketten tot het toevoegen van extra features aan mARk.

bekijk de plugins ?