Over deLight Interactive Solutions BV

Aantrekkelijk. Intuïtief.

In alles wat wij doen, proberen we mensen te verleiden. Wij maken alles aantrekkelijk. De manier waarop we mensen verleiden, is door in onze producten te focussen op interactie en visualisatie.

deLight Interactive is een softwarebedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van 3D belevingen. Eén van onze uitgangspunten is dat visualisatie en interactie zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk moet zijn.

Wilt u uw klanten verleiden met interactieve belevingen?
Of wilt u uw huidige software aantrekkelijker maken?

Wij maken software intuïtief.

Company

Augmented Reality

Augmented reality biedt ongekende mogelijkheden om dingen zichtbaar te maken, die er in werkelijkheid (nog) niet zijn. Met behulp van 3D-projectietechniek kunt u anderen een zeer realistische ‘doorkijk’ bieden. Het scala aan toepassingsmogelijkheden groeit en de mogelijkheden voor de toekomst lijken onbegrensd.

Lees verder over Augmented Reality ?

Nieuws

Een overzicht van ons bedrijfsnieuws. U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief:

Lees meer Nieuwsberichten ?

Team

Samen met een team van hooggekwalificeerde en ervaren software-ontwikkelaars en product designers werken wij elke dag aan concrete toepassingen van augmented reality.

Bekijk het deLight team ?

Vacatures

Wilt u solliciteren bij deLight? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ondernemende mensen die het team kunnen versterken.

Ontdek de deLight vacatures ?

Contact

deLight is gevestigd in de historische binnenstad van Delft. Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie?

Neem contact op met deLight ?