Modules

mARk op maat voor uw toepassing

deLight 3D software is het framework waarmee wij modules en maatwerkapplicaties voor onze klanten ontwikkelen. Voor zeer specialistische toepassingen is het mogelijk om interactiemodules, cialis danwel specifieke als/dan-spelregels te koppelen aan de mARk-software van onze opdrachtgevers. Daarnaast is het mogelijk om volledig maatwerk software voor u te ontwikkelen.

Neem contact met ons op ?

Maatwerk software

Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten over de mogelijkheid om uw virtuele uitdagingen met onze mARk-software te visualiseren? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij verwelkomen u graag op ons echte kantoor, ailment dat schuil gaat achter de fantastische virtuele werelden, waar wij voor onze opdrachtgevers dagelijks aan werken.

Scrum-Proces

Maatwerk software-projecten brengen vaak veel onzekerheid met zich mee. Daarnaast zijn ze voortdurend aan verandering onderhevig. Om u als opdrachtgever maximale controle over de inhoud en voortgang van het project te garanderen, werken wij op basis van Scrum.

Neem contact op voor maatwerk ?

Referenties

Een groot aantal gerenommeerde opdrachtgevers is u voorgegaan. Lees hier welke maatoplossingen wij hebben ontwikkeld voor bijvoorbeeld BMW, TNO of Delft Science Centre.

Ga naar In the Spotlight ?