Toepassingen

Ongekende mogelijkheden

Met de mARk-software van deLight bent u in staat een virtuele beleving te creëren. Dit is een uitkomst in situaties waarin het moeilijk is om met woorden te beschrijven hoe een nog niet bestaande situatie er straks in werkelijkheid uit zal zien. Dankzij het geavanceerde en gebruiksvriendelijke karakter van onze mARk-software kunt u uw gesprekspartners op een intuïtieve en betrekkelijk eenvoudige manier ‘meenemen’ naar zo’n nieuwe wereld. U schotelt hen een zeer realistisch aandoende weergave voor.

mARk applications

BMW in the spotlight

BMW

Met behulp van door deLight Interactive Solutions ontwikkelde software en projectietechniek verwacht BMW de kwaliteit van het entertainment-systeem in de auto’s naar een nog hoger niveau te kunnen tillen.

Bekijk deze spotlight case →

De kennis van BMW op het gebied van auto’s en de expertise van deLight op het vlak van 3D-software en –projectietechniek bleek een mooie match

Science Centre in the spotlight

Science Centre Delft

Op een prominente plek in de centrale hal vindt de bezoeker een interactieve zuil, die mede door deLight is ontwikkeld. Met behulp van een joystick kan de bezoeker een capsule met camera bedienen, die zich bevindt in een aan het plafond bevestigde transparante buis.

Bekijk deze spotlight case →

…een praktisch, innovatief en onderscheidend instrument voor musea en exposities

Voorbeeld toepassingen

Een greep uit het brede scala aan toepassingen:

Steeds meer gebruikers

De toepassingsmogelijkheden van augmented reality 3D-visualisatie zijn ongekend breed. Steeds meer gebruikers ontdekken dan ook de voordelen van het werken met onze mARk-software. Van makelaars tot projectontwikkelaars en van binnenhuisarchitecten tot medisch specialisten.

mARk applications - architect

Architecten en ontwerpers

mARk applications - interior

Vastgoed- en interieurbranche

mARk applications - gaming

Gaming en entertainment

mARk applications - medical

Medical en engineering

mARk applications - education

Onderwijs en wetenschap

mARk applications - museum

Musea en tentoonstellingen

Vraag om een demonstratie

Heeft u andere visualisatiewensen? Tien tegen één dat onze 3D-software ook in uw situatie uitkomst biedt. Neemt u in dat geval gerust contact met ons op. Wij verzorgen graag een vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden.

Neem contact met ons op →

Kenmerken

Importeer de 3D-modellen, die aansluiten bij uw visualisatiewens. Door de 3D-modellen vervolgens te koppelen aan markers, kunt u de door u beoogde ‘nieuwe wereld’  creëeren.

Ontdek de kenmerken van mARk