ARea experience

Met onze geavanceerde interactieve tafel voegt u een extra dimensie toe aan uw 3D-beleving. De tafel stelt u in staat om eenvoudig op een zeer intuïtieve manier objecten virtueel te verplaatsen in een 3D ruimtelijk ontwerp. Behalve het gebruiksgemak en de snelheid van werken, stomach biedt het gebruiken van de interactieve tafel nog een belangrijk voordeel. Dankzij het sterk intuïtieve karakter, viagra 60mg kunt u al uw aandacht besteden aan uw presentatie en aan uw gesprekspartner(s). En dat komt de kracht van uw verhaal alleen maar ten goede.

Download de ARea brochure ?

Interactieve tafel

Toepassingen voor

Binnenhuisarchitecten en interieuradviseurs

Binnenhuisarchitecten en interieurinrichters laten hun klanten zien hoe de beoogde nieuwe meubels of wanddecoratie passen in het bestaande interieur van hun woning of kantoor.

Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars visualiseren reeds voor aanvang van de bouw hoe het op te leveren pand (zowel exterieur als interieur) er uit gaat zien, zodat potentiële huurders vroegtijdig een keuze kunnen maken.

Stedenbouwkundigen

Stedenbouwkundigen gebruiken de ARea experience om verschillende scenario’s voor stedenbouwkundige inrichting van stedelijke agglomeraties te visualiseren.

Productontwikkelaars

Productontwikkelaars kunnen collega’s met een virtuele presentatie een goed beeld geven van een beoogde productaanpassing, zonder dat ze een schaalmodel of prototype hoeven te ontwikkelen.

Musea en tentoonstellingsruimtes

Musea en expositieruimtes gebruiken deLight 3D-software om het bekijken van de collectie door de bezoekers een extra dimensie te geven.

Makelaars

Makelaars kunnen aspirant-kopers via internet een zeer realistische, virtuele rondleiding aanbieden van de beoogde woning, zonder dat zij hiervoor de deur uit hoeven.

Hoe werkt de ARea precies?

De ARea experience is van toepassing op ruimtelijke ontwerppresentaties in 3D, zoals architectonisch ontwerp, interieur- en landschapsontwerp, fabrieksontwerp, stedenbouw, etc. Hieronder leest u de uitleg van hoe de ARea technologie werkt:

  1. Positioneer de smart markers op het ARea oppervlak om een virtuele 3D-omgeving op te bouwen en in te richten;
  2. Het speciaal gekalibreerde high-tech camera systeem detecteert en traceert alle smart markers op het ARea oppervlak op basis van deLight’s intelligent marker vision technology.
  3. ´Loop´ intuïtief door de virtuele ruimte door het verplaatsen van een specifieke smart marker over het gebied, die is aangewezen als virtuele camera.
  4. U bent in volledige controle over alle virtuele objecten. Alle wijzigingen die u aanbrengt op het ARea oppervlak, worden in real-time aangepast en in 3D weergegeven.

Verkrijgbaar in 3 varianten

De ARea interactieve tafel is beschikbaar in drie edities: een permanente- en een semi-permanente editie en een speciale reiseditie. De semi-permanente editie wordt veelal aangeschaft voor gebruik in showrooms en winkels.

De reiseditie zet u, dankzij een ingenieuze constructie, binnen enkele minuten op. De handige draagtas zorgt ervoor dat u de reiseditie gemakkelijk mee kunt nemen naar een afspraak met een (potentiële) klant of met een collega op een andere lokatie.

FlexAR - interactieve tafel reiseditie

Alternatieve producten:

Offerte aanvragen?

Overweegt u een interactieve tafel aan te schaffen, te huren voor een presentatie of wilt u meer informatie? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op met deLight.

Neem contact met ons op ?