3D projecties

Kleuren en texturen uitproberen met 3D-projectie

Gebruikers van mARk-software kunnen als het ware over een fysiek model heen projecteren. Een fysiek model kan bijvoorbeeld een bank, tafel of schilderij zijn, maar ook een auto. Deze geavanceerde projectietechnologie maakt het mogelijk om eenvoudig een goede impressie te verkrijgen van de uitstraling dan wel het effect van verschillende kleuren en texturen op het model. Dit is zeer praktisch als u uw klanten wilt laten beleven hoe bijvoorbeeld een stoel of een kast er uitziet in een andere kleur.

Technologie

Bij gangbare 3D-projectietechnieken is het weliswaar ook mogelijk om over fysieke modellen heen te projecteren (projection mapping), maar gaat het effect verloren als het model in kwestie verplaatst moet worden. Dankzij de gepatenteerde 3D-projectietechnologie van deLight is het wél mogelijk om objecten te verplaatsen met behoud van de gewenste projectie op het model.

Onze state-of-the-art 3D-projectietechnologie staat er voor garant dat de kleuren en texturen uit de digitale bibliotheek in de vorm van een digitale laag over het model heen, ‘meebewegen’ bij een verplaatsing van het object. Daardoor sluit de projectie altijd naadloos aan op de contouren van het fysieke model.

3D projectie animatie

Alternatieve producten:

Interactieve tafels

Interactieve tafels

Meer over interactieve tafels →

Offerte aanvragen?

Overweegt u een 3D projectie opstelling op te zetten met behulp van mARk software? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op met deLight. Wij brengen u dan in contact met één van onze resellers.

Neem contact met ons op →