Spotlight


deLight player online

Thursday 21 February 2013

De gratis deLight player is vanaf nu beschikbaar op www.delightplayer.com.

Wanneer u een Augmented Reality experience wilt delen, kunt u alle instellingen in mARk software opslaan in één deLight-file. Deze file kunt u vervolgens afspelen op een willekeurige computer met webcam. U kunt de file ook mailen aan iemand op een andere locatie. Doordat alle instellingen door u zijn opgeslagen in de deLight-file, ervaart uw collega of klant op die andere locatie exact dezelfde experience. Het enige dat de ander hiervoor nodig heeft, is deLight-player. Deze software kan gratis worden gedownload op www.delightplayer.com.

Amvest boekt succes met nieuwe manier van planpresentatie

Thursday 21 February 2013

Op de plek waar nu nog een polderlandschap het beeld bepaalt, ondergaat de kustzone van Almere een ware metamorfose. Op deze lokatie aan het IJmeer realiseert projectontwikkelaar Amvest onder de naam ‘DUIN’ een uniek woon-, werk- en recreatiegebied. Dankzij de aanleg van onder meer een tweede zandstrand, een boulevard en een duinlandschap met tien meter hoge duinen, wanen de toekomstige bewoners zich, onder de rook van het sterk groeiende Almere, straks in een heuse badplaats. Tijdens een druk bezochte voorlichtingsbijeenkomst van Amvest konden aspirant-bewoners en andere geïnteresseerden met behulp van 3D-visualisatietechniek alvast proeven hoe het is om in een duinlandschap te wonen. Weiterlesen →

In der Vogelperspektive durch die Welt der Technik

Wednesday 9 January 2013

Im Science Centre Delft machen jährlich 30.000 Besucher auf interaktive Art und Weise Bekanntschaft mit der Welt der Wissenschaft und der Technik. Interessierte können in diesem Universitätsmuseum der TU Delft allerlei Versuchsanordnungen selbst ausprobieren, viagra 60mg die auf der Forschung an der TU Delft basieren. Mithilfe einer von deLight Solutions mitentwickelten interaktiven Säule können Besucher von einem zentralen Ort aus Informationen über eine Vielzahl der vorhandenen Versuchsanordnungen abfragen.
Weiterlesen →

Opvallende interactieve 3D-visualisatie Royal HaskoningDHV op het VNG-congres

Friday 16 November 2012

Royal Haskoning DHV is sinds jaar en dag als hoofdsponsor verbonden aan het jaarlijkse congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Omdat de VNG in 2012 haar 100-jarig jubileum vierde, health wenste Royal HaskoningDHV haar betrokkenheid bij het VNG-congres tijdens deze jubileumeditie op het Haagse Malieveld extra luister bij te zetten. Op verzoek van het toonaangevende ingenieursbureau ontwikkelde het Delftse bedrijf deLight Interactive een zeer opvallende eyecatcher. Bezoekers van de beursstand van Royal HaskoningDHV konden met behulp van een interactieve 3D-tafel het Malieveld geheel naar eigen inzicht zelf inrichten en in 3D-weergave bekijken.

Weiterlesen →

Event “De toekomst van Augmented Reality” goed ontvangen

Monday 11 June 2012

Op 7 juni verzamelde een groep ontwerpers, architecten, kunstenaars en studenten zich op het kantoor van deLight Interactive Solutions om de eerste editie van het ‘Augmented Reality Event’ bij te wonen. Als initiator en organisator van dit evenement had deLight een gevarieerd dagvullend programma samengesteld om deelnemers te informeren, te inspireren en vooruit te blikken naar de toekomst van augmented reality. Weiterlesen →

Fokker steelt de show met 3D-projectietafel op de internationale luchtvaartbeurs EBACE

Wednesday 6 June 2012

Fokker Services B.V. heeft zich een sterke reputatie verworven in het segment van de VIP-jets. In deze nichemarkt heeft Fokker zich toegelegd op het transformeren van reguliere vliegtuigen naar VIP- en corporate jets. Afnemers zijn over het algemeen gefortuneerde zakenmensen uit China, Rusland, Oekraïne en Azië. “Vaak gebruiken deze mensen de VIP-toestellen voor eigen gebruik,” licht Product Manager Ruud van Brandwijk van Fokker toe. “Ook komt het voor dat iemand een VIP-toestel aanschaft met het doel om deze aan derden te verhuren of leasen.” Boeings van het type 737 BBJ en vliegtuigen uit de Airbus A320-serie worden hiertoe door Fokker van alle denkbare luxe en comfort voorzien.

Weiterlesen →

‘De Toekomst van Augmented Reality’ wordt zichtbaar op 7 juni 2012

Monday 4 June 2012

Op donderdag 7 juni vindt in de Lecture Hall & Business Lounge van YES!Delft het evenement “De Toekomst van Augmented Reality” plaats. Het dagvullende programma bestaat uit een combinatie van workshops, demonstraties en lezingen van experts op het gebied van augmented reality. Het evenement wordt afgesloten met de bekendmaking van de winnaar van de augmented reality-ontwerpwedstrijd, die is georganiseerd door de initiator van het Augmented Reality Event. Weiterlesen →

Fokker en BMW vallen voor 3D-software van start-up uit Delft

Monday 16 April 2012

‘Een driedimensionale weergave van het ontwerp van een vliegtuig zegt meer dan honderd bouwtekeningen.’

Autoreus BMW toonde al interesse in de 3D-software van ‘start-up’ deLight uit Delft. De interieur­ontwerpers van vliegtuigbedrijf Fokker zijn inmiddels ook overtuigd van de kracht van visualisatie van een toekomstig product.

Weiterlesen →

Ontwerpwedstrijd voor creatieve, ontwerpende professionals en studenten

Wednesday 28 March 2012

deLight Interactive Solutions lanceert next generation 3D-visualisatiesoftware

Het Delftse bedrijf deLight Interactive Solutions luistert de lancering van haar 3D-visualisatiesoftware op met een ontwerpwedstrijd voor creatieve, treatment ontwerpende professionals en studenten. Tot en met 23 mei kunnen studenten, for sale ontwerpers, architecten en kunstenaars gratis gebruik maken van de nieuwe mARk-software om er een persoonlijke Augmented Reality ervaring mee te creëren.

Weiterlesen →

deLight geinterviewd door Quote

Thursday 6 October 2011

In het oktobernummer van Quote is deLight geïnterviewd door Martijn de Meulder voor de rubriek ‘Q-Pitch’.

Weiterlesen →