Company

Unieke kennisbundeling

deLight is gevestigd in het Incubation Centre van de Technische Universiteit (TU) Delft, cheap en aangesloten bij Young Entrepreneurs Society Delft (YES!Delft). Dankzij onze aanwezigheid in deze broedplaats voor jonge, succesvolle technologische ondernemingen, hebben wij expertise van aangrenzende disciplines altijd onder handbereik. Als spin-off van de TU Delft zijn wij in de bevoorrechte positie gebruik te kunnen maken van gepatenteerde 3D-projectietechnologie op basis van augmented reality.

Company

Augmented Reality

Augmented reality biedt ongekende mogelijkheden om dingen zichtbaar te maken, die er in werkelijkheid (nog) niet zijn. Met behulp van 3D-projectietechniek kunt u anderen een zeer realistische ‘doorkijk’ bieden. Het scala aan toepassingsmogelijkheden groeit en de mogelijkheden voor de toekomst lijken onbegrensd.

Lees verder over Augmented Reality ?

Nieuws

Een overzicht van ons bedrijfsnieuws. U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief:

Lees meer Nieuwsberichten ?

Team

Samen met een team van hooggekwalificeerde en ervaren software-ontwikkelaars en product designers werken wij elke dag aan concrete toepassingen van augmented reality.

Bekijk het deLight team ?

Vacatures

Wilt u solliciteren bij deLight? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ondernemende mensen die het team kunnen versterken.

Ontdek de deLight vacatures ?

Contact

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op met deLight ?