Team

De mensen achter deLight

deLight Interactive Solutions is in 2009 opgericht door Frans van Duijnen en René Elstgeest. Het bedrijf is een spin-off van de Technische Universiteit (TU) Delft, waar beide oprichters studeerden. Van Duijnen behaalde er een Master Strategic Product Design. Elstgeest volgde er Computer Science. Hun bundeling van kennis op het gebied van productdesign en informatica vormde de ideale basis voor de ontwikkeling van innovatieve oplossingen op het gebied van augmented reality.

Team

Onze visie

Augmented reality biedt ongekende mogelijkheden om dingen zichtbaar te maken, die er in werkelijkheid (nog) niet zijn. Met behulp van 3D-projectietechniek kunt u anderen een zeer realistische ‘doorkijk’ bieden. Het scala aan toepassingsmogelijkheden groeit en de mogelijkheden voor de toekomst lijken onbegrensd.

Lees verder over Augmented Reality ?

Onze ambitie

Onze uitdaging is om het relatief onontgonnen terrein van 3D-projectietechniek naar een nog hoger niveau te brengen. En deze technieken te vertalen naar oplossingen, die aansluiten bij de behoefte van onze klanten om moeilijk visualiseerbare zaken goed zichtbaar te maken.
Bekijk de deLight vacatures ?

Onze klanten

Samen met een team van hooggekwalificeerde en ervaren software-ontwikkelaars en product designers werken wij elke dag aan concrete toepassingen van augmented reality. Een groeiende groep opdrachtgevers, waaronder BMW, TNO en Delft Science Centre gebruiken onze professionele 3D-oplossingen.